خرما میوه درخت نخل است که در آب و هوای گرمسیری رشد میکند، فواید تغذیهای خرما چشمگیر هستند.
به گزارش خبرنگار
حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، دنبال میکنیم.
مصرف قرصهای مکمل در بارداری
بهترین زمان مصرف قرص آهن موقع خواب و با معده خالی است، ولی به خاطر حساس بودن معده در بارداری و کم کردن مشکلات گوارشی بهتر است با معده پر خورده شود و برای جذب بهتر با آب پرتقال یا آب مرکبات که دارای ویتامین C، هستند مصرف شود و ضمنا برای کاهش یبوست ناشی از مصرف قرص آهن مواد غذایی فیبردار مثل میوه و سبزی مصرف کنید؛ خوب است بدانید که تیره شدن رنگ مدفوع بعد خوردن قرص آهن کاملا طبیعی است.
عوامل بروز ناباروری در مردان
دیابت، سابقه بلوغ زودرس یا دیررس، داروهای مورد استفاده در دوران زخمها یا پسویازیس، ترمیم فتق، مصرف الکل به مقدار زیاد، بیضه نزول نکرده، مصرف دخانیات، واریکوسل، برخی از بیماریهای ژنتیکی، مصرف حشیش، آمفتامینها و کوکایین، تماس ناحیههای تناسلی با دماهای بالا، تماس با مواد سمی در حین کار نظیر مس، کادمیوم و جیوه، اکسید اتیلن، کلرید وینیل، مواد رادیو اکتیو و اشعه، سابقه مصرف دی استیل بسترول توسط مادر در حین بارداری و سابقه ابتلا به اوریون حین بلوغ، وجود سابقه عفونت پروستات یا ناحیه تناسلی از عوامل بروز ناباروری در مردان به شمار میآید.
کلسترول بالا با بدنتان چه کار میکند؟
اسیدهای چرب سبب بالا رفتن کلسترول بد خون میشوند و کلسترول بالا هم سبب بروز انواع بیماریهای قلبی میشود؛ خوراکیهای زیر دارای اسیدهای چرب غیرطبیعی هستند که زیاده روی در آنها شما را با مشکلات قلبی مواجه خواهد کرد این خوراکیها شامل ماست یونانی، ران مرغ، شیر چرب، پنیر پیتزا، دونات،کره و شیر نارگیل است.
معجزه مصرف خرما در روز
خرما میوه درخت نخل است که در آب و هوای گرمسیری رشد میکند؛ فواید تغذیهای خرما چشمگیر هستند، تنها یک وعده ۳.۵ اونسی (۱۰۰ گرم) از آن میتواند حدود ۲۰ درصد از نیاز روزانه انسان به پتاسیم را به همراه ۷ گرم فیبر، ۲ گرم پروتئین، و چندین نوع از آنتی اکسیدانها تامین کند. همچنین، خرما منبع خوبی برای مس، منگنز، ویتامین B۶، منیزیوم و آهن است، تنوع خرما شگفت انگیز است و بیش از ۳ هزار نوع از این میوه در سراسر جهان یافت میشود.
پخت غذا با شعله کم از آلزایمر پیش گیری میکند!
تحقیقات نشان میدهد خوردن غذاهایی که با حرارت بالا طبخ شدهاند، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش میدهد؛ پخت غذا با حرارت بالا باعث افزایش تشکیل ترکیباتی موسوم به گلیکوزیله پیشرفته (AGEs) میشود؛ این ترکیبات گروهی از ترکیبات شامل شکر، پروتئین و سایر مولکولهای بزرگ هستند، محصولات نهایی گلیکوزیله پیشرفته (AGEs)، از طریق برخی مکانیسمها شامل افزایش التهاب و فشار اکسایشی، خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن مانند آلزایمر را افزایش میدهند.